EK Hockey – halve finale dames

Op donderdag 24 augustus gaan we met de BVVS naar het EK Hockey in eigen land. We bezoeken de halve finale van de dames en daarvoor is er een programma met gastsprekers en een dinerbuffet. Lieke Hulsen is één van de gastsprekers.

Lieke is international van het Nederlands hockeyteam en SPECO’er. Door een blessure behoort zij helaas niet tot de EK-selectie. Speciaal voor ons vertelt zij over haar ervaringen als topsporter. Na het dinerbuffet gaan we richting het stadion. BVVS-leden kunnen hier al voor 25,- euro bij zijn! Dat is inclusief dinerbuffet én wedstrijdtickets. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl onder vermelding van jouw naam en werkgever. Elk BVVS-lid kan één introducee aanmelden, ook voor het speciale tarief van 25,- euro per persoon. De inschrijving is compleet als de betaling, à 25,- euro per persoon, is voldaan naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS EK Hockey. De inschrijving en betalingen dienen uiterlijk donderdag 17 augustus binnen te zijn.

Programma EK Hockey

  • 17.00 uur: ontvangst met drankje en borrelhapje bij Grand Café de Bosbaan (adres: Bosbaan 4, Amstelveen) in Amsterdam
  • 17.30 uur: gastspreker
  • 17.50 uur: dinerbuffet inclusief twee consumpties
  • 18.40 uur: gastspreker (Lieke Hulsen)
  • 19.00 uur: vertrek richting stadion
  • 20.00 uur: halve finale EK Hockey dames
  • 21.30 uur: einde wedstrijd Let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus ben er snel bij want op = op!

Geef een reactie