Hamilton Bright Nederland – Sales Hunter Lipton Ice Tea Unilever New Business

Wat ons als werkgever onderscheidt en uniek maakt is de kwaliteit van onze medewerkers!

Om deze kwaliteit te waarborgen staat persoonlijke ontwikkeling, kennis, ondernemerschap en werkplezier bij ons voorop. Hiervoor bieden wij iedere medewerker een passend ontwikkelingsprogramma waarbij je zelf de regie in handen hebt.

“Hire on mindset, develop on skills.”

Bij ons draait alles om de juiste mindset. Dit is voor ons belangrijker dan kennis en vaardigheden. Dat je voor een functie het juiste instapniveau nodig hebt om succesvol de functie te kunnen vervullen is vanzelfsprekend. Dat je niet alle kennis en vaardigheden hebt, zien wij niet als een obstakel. Vakkennis en vaardigheden kunnen wij je bijbrengen, de juiste mindset niet. De juiste mindset heb je als je leergierig, resultaatgericht en flexibel bent en als je passie en inzet toont voor je werk. Beschik jij over deze eigenschappen? Dan heb je bij ons volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen of door te groeien, zowel intern als bij een van onze klanten.

Sales Hunter Lipton Ice Tea Unilever New Business

Ben jij diegene die overal Lipton Ice Tea wil bestellen? Leg je gemakkelijk contact met mensen en kun jij met je overtuigingskracht mensen over de streep trekken? Jouw streven is om van elke onderneming binnen jouw rayon een verkooppunt van Lipton Ice Tea te maken. Dit doe je in nauwe samenwerking met de Rayonmanager in jouw gebied.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten in het Out-Of-Home kanaal (horeca). Het is jouw doel hen te enthousiasmeren om te starten met de verkoop van Lipton Ice Tea. Jij benadert de klanten op een actieve, professionele en enthousiaste manier. Met interessante acties én jouw overtuigingskracht zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk nieuwe verkooppunten worden gecreëerd zonder dat je de omzet gerelateerde kwaliteitseisen uit het oog te verliezen.

Wanneer je werkt in onze buitendienst krijg je, naast uitgebreide verkoop- en producttrainingen, een auto, tablet en telefoon tot jouw beschikking. Zo ben jij perfect uitgerust om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Wat wij zoeken
•Afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
•1 tot 2 jaar sales en OOH ervaring;
•Commercieel, communicatief vaardig, onderhandelend, klantgerichte houding om langdurige relaties aan te gaan;
•Gedreven, resultaat en klantgericht
•Zelfstandig, zelf-startend en enthousiast participerend in het team;
•Op korte termijn beschikbaar.

Wat wij jou bieden
•Een uitdagende baan bij Unilever;
•Een marktconform salaris inclusief variabele bonusregeling;
•Auto van de zaak, laptop en telefoon;
•Opleidingen tijdens je loopbaan bij Hamilton Bright;
•Kans op vele doorgroeimogelijkheden.

Word jij onze nieuwe Sales Hunter?
Solliciteer dan middels de website: www.werkenbijhamiltonbright.com/vacature/nl_NL/a0t0J00000BcW62QAF/sales-hunter-lipton-ice-tea-unilever-new-business-regio-amsterdam#direct-solliciteren.

We ontvangen graag je cv met foto en je motivatie. Binnen 5 werkdagen mag je van ons een reactie verwachten over het vervolg van jouw sollicitatie.