Partners

SportNetwerk – Het Carrièreplatform voor sportprofessionals

De sportbranche is voortdurend in beweging, net als je carrière. SportNetwerk streeft er naar een totaal overzicht aan te bieden voor diegene die op zoek is naar een stage, baan of opleiding in de sport. Dit doen zij door het plaatsen van zoveel mogelijk sportvacatures, sport stages en het aanbieden van sportopleidingen, congressen en seminars. Informatie over het schrijven van een CV, solliciteren en het doen van vrijwilligerswerk mag natuurlijk niet ontbreken.

Samen met SportNetwerk bieden we je een overzicht van de actuele (exclusieve) vacatures binnen de sport. Of je nu starter bent of toe bent aan je volgende stap je vind het binnen de vacatures van Sportnetwerk.nl. Ook biedt SportNetwerk BVVS-leden korting bij het bezoeken van evenementen, zoals bijvoorbeeld Digital Sports Day.

Meer informatie op: www.sport-netwerk.nl

SportScoutz

SportScoutz is expert in de werving en selectie van medewerkers voor sport gerelateerde organisaties. Hoe goed het personeelsbeleid van uw organisatie ook is, zelf werven is tijdsintensief en vereist de nodigde resources. Daarnaast kan een gebrek aan specifieke kennis, contacten en netwerken het vinden van de juiste persoon voor een vacature tijdrovend of zelfs onmogelijk maken. Met haar  ervaring in de wereld van de sport, recruitment expertise en een uitgebreid netwerk helpt SportScoutz organisaties en mensen graag efficiënt verder!

Samen met SportScoutz zetten we ons netwerk in om talent binnen de sport op de juiste plek te krijgen. Ook werken we gezamenlijk aan het opzetten een startersevent exclusief voor Speco studenten. Een event waarin je leert je beter te presenteren, je netwerken uitbreiden of wellicht een van de startersfunctie kan bemachtigen.

Meer informatie: www.sportscoutz.nl

Arko Sports Media

Arko Sports Media is al sinds 2001 een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij en marktleider op het gebied van  vakinformatie binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. Het portfolio bestaat uit diverse vakbladen en studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms, studiereizen en events.

Samen met Arko Sports Media geven we het BVVS magazine uit en valt dit 2 maal per jaar op je deurmat. Verder biedt Arko Sports Media BVVS-leden de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan diverse seminars, evenementen en studiereizen.

Meer informatie: www.sportsmedia.nl