BVVS verwelkomt vier nieuwe bestuursleden

Tijdens de jaarlijkse ALV op maandag 29 juni 2020 jongstleden zijn vier nieuwe bestuursleden unaniem verkozen en officieel geïnstalleerd. De nieuwe bestuursleden zijn Bas te Loo, Inge Rombouts, Silke Sikkema en Kees Visser.

Het afgelopen half jaar liepen zij al mee met het bestuur en tijdens de afgelopen evenementen, de ISU World Cup Finals, online sportquiz en de webinar met Kiran Badloe en Bart van Schijndel, waren zij al volledig betrokken bij de uitvoering.

De kersverse voorzitter zegt daarover het volgende: “De afgelopen maanden hebben we al nadrukkelijk meegekeken met het vorige bestuur en achter de schermen de kar al even mogen trekken. We kijken er met z’n allen enorm naar uit om de aankomende jaren met de BVVS mooie dingen te gaan doen en hopen dat we iedereen binnenkort weer ‘echt’ mogen verwelkomen tijdens onze activiteiten. Wat dat precies gaat zijn laten we nog even in het midden maar hopelijk kunnen we hier snel meer over vertellen!”.

Het bestuur van de BVVS voor de aankomende jaren ziet er als volgt uit:

Bas te Loo         | Voorzitter

Martijn Musters  | Secretaris

Marion de Cocq | Penningmeester

Inge Rombouts  | Communicatie

Silke Sikkema   | Evenementen

Kees Visser      | Partnerships

De aankomende weken zullen onze nieuwe bestuursleden individueel wat meer over zichzelf vertellen via onze kanalen.

Mathijs Nijkamp, Marije de Gruijter, Eefje Janus en Wiebe Nelissen namen na vier jaar afscheid als bestuurslid van de BVVS. We willen hen nogmaals enorm bedanken voor hun inzet voor onze mooie vereniging!