Exclusief webinar met Sport Stories en Kiran Badloe

Na de aankondiging van de eerste online BVVS Sportquiz, hosten wij op woensdag 27 mei aanstaande ons eerste webinar welke inspeelt op sporters en commerciële gevolgen in tijden van de coronacrisis.

Dit en meer bespreken we met twee verschillende gasten in deze webinar, namelijk atletenmanager Bart van Schijndel en Wereldkampioen windsurfen Kiran Badloe.

Bart van Schijndel, voormalig SPECO’er, behartigt als atletenmanager de belangen van een aantal Olympiërs, waaronder Esmee Visser, Laura Smulders, Jetze Plat en Kiran Badloe. Voor veel sporters stond aankomende zomer de belangrijkste wedstrijd van hun carrière op het programma, namelijk de Olympische Spelen in Tokyo. De Olympische Spelen zijn met een jaar uitgesteld vanwege het coronavirus. 

Kiran Badloe werd eind februari voor de tweede keer wereldkampioen RSX en greep het Olympisch ticket ten koste van zijn trainingsmaatje Dorian van Rijsselberghe.

In dit webinar bespreken Bart en Kiran o.a. de gevolgen voor sporters en hun sponsoren, hoe om te gaan als topsporter met gewijzigde omstandigheden en een lege agenda enz.

Dit exclusieve webinar bieden wij onze BVVS leden gratis aan.
Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma woensdag 27 mei
20.25 uur: Aanwezig in de online omgeving
20.30 uur: Start webinar
21.30 uur: Einde

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl. Inschrijven kan tot en met maandag 25 mei 2020.

Mocht je vragen hebben, mail dan naar info@bvvs.nl. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Met sportieve groet,

Bestuur BVVS