Events Coördinator Herbalife Nutrion

Is plannen en organiseren je op het lijf geschreven en is het jouw passie om events tot een succesvol einde te brengen?
Vind jij het een uitdaging om in een klein teamverband de events naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de Events Coördinator die wij zoeken voor ons kantoor in Utrecht.

Over Herbalife Nutrion

Je ondersteunt de Specialist Events in alle voorbereidende en uitvoerende eventswerkzaamheden (offline en online) en jullie zorgen er samen voor dat deze events tot in de puntjes verzorgd zijn. Als Coördinator Events ben je de spil tussen de onafhankelijke distribiteurs, collega’s in Nederland en het EMEA kantoor gevestigd in Engeland.

Verantwoordelijkheden Events Coördinator

Herbalife Nutrition is een internationaal beursgenoteerd voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. Onze producten zoals sportvoeding, maaltijdshakes, supplementen, proteïnerepen en dranken zijn niet in de winkel te koop, maar uitsluitend verkrijgbaar via onafhankelijke distribiteurs. Dit verkoopteam van meer dan drie miljoen distributeurs verkoopt Herbalife Nutrition producten in meer dan 90 landen wereldwijd. In Utrecht is het hoofdkantoor Herbalife Nutrition Nederland, België en Malta gevestigd waar een enthousiast team van ongeveer 30 medewerkers zich dagelijks bezighoudt met verschillende werkzaamheden ter ondersteuning van genoemde landen. Ga voor een impressie van het merk naar: www.MylifeHerbalife.nl en/of https://www.myfoodboost.nl/.

Dit ga je doen

 • Je vraagt offertes op bij verschillende leveranciers en locaties, bewaakt de voortgang en stuurt indien noodzakelijk bij.
 • Je werkt ontvangen offertes uit tot een voorstel en legt deze voor aan manager Events.
 • Je ondersteunt de Specialist Events bij de organisatie van online events, zoals het bewerken van video’s.
 • Je bent op de eventlocatie aanspreekpunt op het event, zoals voor de catering, de hotelkamers, aankleding.
 • Je verwerkt offertes en nota’s in het financiële systeem.
 • Je houdt wekelijks de (online) eventkalender bij en update het Communicatie Team.
 • Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn ter voorbereiding op, tijdens en na het event.
 • Je werkt nauw samen met collega’s, distribiteurs, leveranciers en stakeholders in binnen- en buitenland.
 • Je bent een sparringpartner voor onze buitenlandse Herbalife Nutrition (sales) events collega’s.

Ben jij de collega die we zoeken?

 • Afgeronde mbo-opleiding Eventmanagement en enkele jaren relevante werkervaring.
 • Flexibel ingesteld, accuraat, stressbestendig, proactief, prioriteiten stellen, klant-, resultaat- en oplossingsgericht.
 • Kennis van MS Office en Adobe Premiere Pro.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; kennis van de Franse taal is een pré.
 • De events vinden voornamelijk in de weekenden; je bent dan ook bereid om in deze weekenden te werken.
 • Affiniteit met gezonde voeding en beweging.

Wat kun jij van ons verwachten?

Herbalife Nutrition vindt het belangrijk dat iedereen dagelijks met plezier naar het werk gaat. Een positieve, informele bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering en open communicatie staan hierbij centraal. Elke maand is er een teambijeenkomst, die we afsluiten met een teamborrel en we hebben elk jaar een zomer- en winterfeest. We vinden het belangrijk dat onze werknemers fit blijven; daarom kun je elke maandag meedoen aan de Bootcamp. Naast goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris bieden wij een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer met jouw CV en originele motivatie via de button op onze website. Je kunt reageren tot en met 16 september 2020. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margo Weerman (Manager, Events -NL, BE & MT) via telefoonnummer 06 15 37 10 82. | De eerste gespreksronde vindt plaats in week 39.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.herbalife.nl.