In memoriam: Edwin Wagtmans

Onlangs bereikte ons het schokkende bericht dat SPECO-docent en BVVS-lid Edwin Wagtmans op 54-jarige leeftijd plotseling is overleden. Woensdag 26 juni begon als een dag zoals zovelen, totdat Edwin niet op tijd aanwezig was bij assessments van studenten. Het gevoel van ongerustheid bleek helaas gegrond. Edwin is op weg naar Fontys onverwachts overleden.

We herinneren Edwin als een man met een warme persoonlijkheid. Hij was oprecht geïnteresseerd in anderen en bood altijd een luisterend oor. Hij was een verbinder pur sang. Edwin was direct, recht voor zijn raap, maar altijd begrip- en respectvol. Dat maakte het ook dat studenten met veel plezier naar zijn lessen gingen en met nog meer energie het klaslokaal verlieten. Zijn humor was scherp, vaak met zijn bulderende lach tot gevolg. Vele BVVS-leden hebben in hun SPECO-tijd les van Edwin gehad of in andere hoedanigheden, bijvoorbeeld als afstudeerbegeleider, met Edwin te maken gekregen.

Het bestuur van de BVVS wenst zijn dochters Fenna en Nynke en zijn partner Jacqueline en verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Het bestuur van de BVVS