Manager Voetbal Events

Soccer Camps United is een snel groeiende organisatie die top kwaliteit voetbal events organiseert voor Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) én bedrijven, voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. De kinderen hebben de keuze uit drie type events;

–        Soccer Camps en Keeperskampen (driedaagse; dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur (bij een amateurclub dan wel in het stadion van de BVO)
–        Voetbalmiddagen (woensdagmiddagen van 15:00 tot 18:00 uur).
–        Voetbalscholen (module van 10 trainingen) 

Momenteel verzorgen wij deze events in Nederland voor de Betaald Voetbal Organisaties ADO Den Haag, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, SC Cambuur, NAC Breda, NEC Nijmegen, Telstar, VV Alkmaar en Willem II. Buiten de Betaald Voetbal Organisaties zal ons bedrijven netwerk de komende jaren eveneens snel gaan groeien. Hierdoor krijgt de organisatie ook meer en meer een internationaal karakter.

Tenslotte vormt een belangrijk onderdeel van de diensten die wij aanbieden het kunnen laten deelnemen van kinderen welke uit gezinnen komen die financieel minder daadkrachtig zijn.

Wie wij zoeken

Vanwege de grote groei in het aantal events zijn wij op zoek naar een fulltime Manager Voetbal Events die tezamen met Club Coördinatoren verantwoordelijk is voor de realisatie van alle events van Soccer Camps United.

Tezamen met je directe collega, de Assistent – Voetbal Events, realiseer je de gestelde deadlines (b.v. tijdig vastleggen accommodaties en benodigde trainerspoule), maak je een jaarplanning van de events en verricht je samen met je collega’s vanuit een centraal toegankelijke operationele week-, maand en jaarplanning de diverse operationele werkzaamheden.

Je hebt daarnaast frequent afstemming met de Logistiek Coördinator o.b.v. een wekelijkse planning waarbij de Logistiek Coördinator voorafgaande aan de events wekelijks weet wat er wordt verwacht. Hierbij draag je de verantwoordelijkheid voor het gehele (online) voorraadsysteem.

Proactief, informeel relatiebeheer met Club Coördinatoren en Trainers dan wel Accommodatie Beheerders is belangrijk. Gestructureerde en vroegtijdige communicatie middels draaiboeken en checklisten per event, zowel richting Logistiek Coördinator, Club Coördinatoren als ook projectmedewerkers/stagiairs is hierbij cruciaal. Hierbij borg je de voorbereidingswerkzaamheden van de events en ben je eindverantwoordelijk voor de events zelf én eventuele after sales acties van de events.

Onze ideale Manager Voetbal Events is een teamplayer, die samen met zijn collega’s vol enthousiasme en gedrevenheid zorgt voor een wow-factor bij de deelnemers van alle events. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Apeldoorn / Deventer. 

Wat wij bieden

Buiten een marktconform salaris bieden wij een prettige werksfeer in een inspirerende werkomgeving waarin een ieder het beste uit zichzelf wil halen.

Heb je interesse?

Spreekt voorgaande profiel je enorm aan? Stuur dan voor donderdag 24 januari 2019 je CV met bijbehorende motivatie t.a.v. Guido Ben Boubaker, naar guido@soccercampsunited.nl