Vacatures Sportscoutz

SportScoutz is expert in de werving en selectie van medewerkers voor sport gerelateerde organisaties. Op dit moment zijn ze op zoek naar kandidaten voor diverse vacatures.

 

Sportmarketeer

Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar Digital Sportmarketeers, dus regio maakt niet uit. Van strategie en conceptontwikkeling tot project & event management. Van het ontwikkelen van een activatieplan tot begeleiden en uitvoeren van digitale activaties. Je krijgt een brede opleiding waarmee jij jouw passie en talenten binnen sportmarketing verder kan ontdekken en vorm kan geven.

Onze opdrachtgevers leiden talenten graag op tot echte toppers. Heb jij een neusje voor sportmarketing trends, ben jij  super sociaal, kneiter creatief, een doorzetter en een echte teamplayer?

Digital Sportmarketeer

Ben jij een ambitieuze marketeer met digitale skills die graag in een sportomgeving wilt werken? Zeggen de woorden (big) data, e-mailmarketing, social media, machine learning, marketing automation, artificial intelligence en chatbots jou wat en is digital marketing jouw passie? Wij zijn voor diverse opdrachtgevers op zoek naar digitaal talent. Samen met het team help jij bij het bedenken en opzetten van gepersonaliseerde marketing campagnes. Je bent geschikt voor deze functie als je over goede digitale basisvaardigheden beschikt met interesse in data, personalisatie en marketing automation.

 

Retail Project medewerker

Voor een opdrachtgever in de sportretail zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor retail, voetbal en hardlopen. Het is de bedoeling dat je producttrainingen geeft aan retailers en het verkoopteam. Daarnaast moet je de community activeren en zorgen dat alles bijdraagt bij de verkoop van het product. Ben je op zoek naar een baan waar sales, marketing en training bij elkaar komen, dan is dit mogelijk wat voor jou. Je rijdt jouw regio door en mag een top retail merk vertegenwoordigen. Een super startersbaan met doorgroei mogelijkheden.

Projectmanager

Voor een opdrachtgever in het midden van het land zijn we op zoek naar een Projectmanager. Als Projectmanager ben je de schakel in de voorbereiding voor de evenementen. Je onderhoudt daarbij gestructureerd en regelmatig contact met de accountmanagers, organisaties van evenementen en timers. En dit alles met één overkoepelend doel: het verbeteren van de merkbeleving van de betrokken partners of van het evenement zelf, in lijn met de vooraf gestelde doelstellingen.

Heb je interesse in een van deze jobs. Stuur je CV per e-mail naar sander@sportscoutz.nl t.a.v Sander Fonville en geef aan welke functie bij je past. Voor vragen mail of bel via 0652520346.