Vacature Decathlon

Wij zoeken sporters. Wij zoeken ambitieuze ondernemers die tijdens hun carriere vooruit willen en altijd bezig zijn met groeien. Wij bieden de mogelijkheid om te starten als Sportleader en door te groeien binnen het bedrijf Decathlon.

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Iedere medewerker sport, wil zijn of haar passie voor die sport delen en is ambassadeur van onze sportartikelen. Daarnaast neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in het nemen van zelfstandige beslissingen en de gevolgen hiervan. Mede hierdoor zien we mensen groeien.

We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee. 

OVER DE FUNCTIE

Als Sportleader start je direct met de verantwoordelijkheid voor een sport in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Wanneer je dit sportleaderschap beheerst kun je ook collega’s gaan coachen. Je wordt sportcoach in de winkel en helpt zoveel mogelijk collega’s met hun eigen ontwikkeling. De loop en tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen.

 • Verantwoordelijkheid voor 1 sport binnen een winkel
 • Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring
 • Je bent een toekomstig coach en je helpt andere collega’s met hun ontwikkeling
 • De klant is je beste vriend, daar doe je alles voor
 • Je behaalt commerciële successen
 • Je beslist mee op winkelniveau

WAT BIEDEN WIJ

 • Een helder toekomstig doorgroei traject
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies)
 • Een informele maar professionele werkomgeving waar sport en vergaderen hand in hand gaan
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling
 • 25% korting op producten van Decathlon-merken

Heb je interesse in deze job? Stuur je CV per e-mail naar info@sportnetwerk.nl t.a.v Sander Fonville.