Finale EK Beachvolleybal

Ga jij met de BVVS mee naar het EK Beachvolleybal? Op zondag 22 juli bezoekt de BVVS de finale van de mannen bij het EK Beachvolleybal in Den Haag.

Voor slechts 25,- euro per persoon kan jij al mee naar de finale en genieten van het BVVS-programma! Elke BVVS’er kan een introducee meenemen. Ben er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Voorafgaand aan het bijwonen van de finale, geven Reinder Nummerdor (toernooidirecteur en oud-Olympier) en Niels Markensteijn (TIG Sports) een presentatie over zijn Olympische ervaringen en de organisatie van het toernooi. Hieronder vind je het complete programma.

Programma:

Zondag 22 juli
16.30 – 17.00 uur: ontvangst VIP-terras met koffie/thee en onbeperkt bier/wijn/fris
17.00 – 18.00 uur: presentaties Reinder Nummerdor en Niels Markensteijn in Sportcampus
18.00 – 18.30 uur: bezoek buitenterrein op eigen gelegenheid, inclusief drie consumptiemunten
18.30 – 22.30 uur: finale en troostfinale mannen EK Beachvolleybal en prijsuitreiking

Locatie
Sportcampus Zuiderpark in Den Haag
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 (houd voor navigatie nr.69 aan!)

Inschrijven
Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl. De inschrijving is compleet als het bedrag (25,- euro per persoon) is overgemaakt naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS WK Allround.