Eefje Janus nieuw bestuurslid BVVS

Eefje Janus (27) is tijdens de ALV geïnstalleerd als nieuw bestuurslid van de BVVS. Eefje gaat zich bezighouden met de portefeuille Evenementen. Eefje werkte anderhalf jaar voor Triple Double en is nu actief bij FlowSports, een toonaangevend managementbureau in het vrouwenvoetbal.

“SPECO zit echt in mijn DNA en blijf daarom graag betrokken bij de opleiding. Een steentje bijdragen aan het alumninetwerk is daarvan een mooi voorbeeld. En als bestuurslid Evenementen kijk ik natuurlijk uit naar het eerst volgende evenement:  de mannenfinale van het EK Beachvolleybal in Den Haag op zondag 22 juli”, aldus Eefje.

Tijdens de ALV is Esther van Alphen-Paar afgetreden als bestuurslid. Na achttien jaar actief te zijn geweest in het BVVS-bestuur, werd Esther bij haar afscheid verrast door de benoeming tot erelid van de BVVS.

Het bestuur van de BVVS ziet er als volgt uit:

Mathijs Nijkamp | Voorzitter
Martijn Musters | Secretaris
Marion de Cocq | Penningmeester
Marije de Gruijter | Partnerships, Marketing en Sponsoring
Eefje Janus | Evenementen
Wiebe Nelissen | Communicatie en PR