Esther van Alphen-Paar erelid BVVS

Esther van Alphen-Paar (49) is tijdens de jaarlijkse ALV benoemd tot erelid van de BVVS. Esther maakte de afgelopen achttien jaar deel uit van het BVVS-bestuur.

Esther, die bij Fontys Economische Hogeschool Tilburg werkzaam is, kent de BVVS na achttien jaar als bestuurslid actief te zijn geweest als geen ander. Esther was de drijvende kracht achter de evenementen, open dagen en diploma-uitreikingen. Ook zorgde Esther voor de ledenadministratie van de alumnivereniging. Esther werd tijdens de ALV uiteraard volop in het zonnetje gezet.

Mathijs Nijkamp, voorzitter van de BVVS, verraste Esther met de benoeming tijdens haar laatste vergadering als BVVS-bestuurslid: “Esther heeft ongelofelijk veel voor de BVVS betekend en daar mag ze oprecht trots op zijn. We zijn blij dat Esther zo nu en dan, bij bijvoorbeeld open dagen en diploma-uitreikingen, als ambassadeur nog actief blijft voor de BVVS.”

Naast Esther zijn ook Rob Langenberg, Alfred Dekker en Jan de Leeuw ereleden van de BVVS.