Vacatures bij FOX Sports

Het multimediabedrijf FOX Networks Group is onderdeel van 21st Century FOX en ontwikkelt, produceert en exploiteert ruim 350 eigen film-, entertainment en sportkanalen in (Latijns)-Amerika, Europa, Azië en Afrika. In de Nederland maken FOX, FOX Sports, National Geographic Channel, Nat Geo Wild en foodzender 24Kitchen deel uit van FOX Network Group (FNG) Nederland.

We zijn per direct op zoek naar:

Vertegenwoordigers FOX Sports Zakelijk

Voor de werklocaties: Zuid Holland, Utrecht, Groningen, Limburg

Salarisindicatie: €2250 – €2750 bruto, bonusregeling, een leaseauto, laptop en iPhone.

FOX Sports is al 10 jaar de thuisbasis van het Nederlandse voetbal met live wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker en de Tweede Divisie. Ook de UEFA Europa League, Bundesliga, internationale bekercompetities, NFL, MLB, UFC en alle toernooien uit de ATP World Tour Masters 500 en de ATP World Tour 1000 maken deel uit van de programmering.

FOX Sports Zakelijk maakt het voor de zakelijke markt mogelijk om de uitzendingen van FOX Sports legaal te vertonen in bijvoorbeeld horecagelegenheden, sportkantines, ziekenhuizen en overige publieke gelegenheden.

 

Wat ga je doen?

Als Vertegenwoordiger bij FOX Sports ben je ons visitekaartje in je eigen regio. Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe zakelijke licentiehouders en onderhoudt het contact met onze bestaande klanten. Dit houdt in dat je veel onderweg bent en veel vrijheid hebt maar natuurlijk ook gebonden bent aan targets.

 

Wat bieden wij?

We zijn een bedrijf dat midden in de samenleving staat, er is geen huishouden in Nederland waar niet over sport gesproken wordt. Wat is er mooier dan een basisplek hebben in een ambitieus team?

Je werkt fulltime, in eerste instantie op een tijdelijk contract maar met de intentie van een vast dienstverband. Je krijgt een marktconform basissalaris met een prima bonusregeling en uiteraard een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

 

Wie ben jij?

Je bent al enige jaren een succesvolle verkoper in de buitendienst in bijvoorbeeld de horecabranche.  Je bent een doorzetter, je focus ligt op het behalen van je targets en netwerken zit in je bloed.  Verder zien we dit graag terug in je profiel:

  • Een afgeronde HBO, MBO + opleiding
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de rol van zelfstandig vertegenwoordiger is vereist, liefst in de horecabranche of vergelijkbaar
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Persoonskenmerken: representatief, commercieel, resultaatgericht, ondernemend, zelfstandig, creatief en een teamspeler
  • Rijbewijs B
  • Geen 9-5 mentaliteit en bereid om van 11.00-19.00 uur te werken
  • Ervaring met gebruik van mobiele applicaties en affiniteit met voetbal is een pre

Is dit de functie die bij je past en ben je beschikbaar vanaf de start van het voetbalseizoen?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV voor 20 mei per e-mail naar info@foxsportszakelijk.nl
Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.