Nieuwe website BVVS live

De BVVS heeft sinds kort een nieuwe huisstijl. Met een vernieuwd logo en een nieuwe website heeft de BVVS haar ‘look and feel’ opgefrist! Ook is een belangrijke stap gezet in de verbindende schakel die de BVVS heeft tussen al haar leden.

De nieuwe website kent namelijk een handige tool, waarbij de LinkedIn-profielen van alle leden gemakkelijk vindbaar zijn. In de zoekfunctie op de nieuwe website vind je gemakkelijk en snel alle andere leden.

Op de nieuwe website kan je uiteraard de gebruikelijke rubrieken terugvinden zoals het laatste nieuws, vacatures en evenementen. Ook kunnen nieuwe leden zich eenvoudig inschrijven via de nieuwe website. Kortom, een aanwinst van de met ruim 900 leden grootste alumninetwerk binnen de sportmarketingwereld!

De nieuwe website in tot stand gekomen in samenwerking met TDE.