WK Allround

Na de medailleregen in Pyeongchang staat het volgende schaatstoernooi al weer voor de deur en de BVVS is daarbij aanwezig! Wij gaan zaterdag 10 maart op bezoek bij het WK Allround op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion.

UPDATE: er zijn nog slechts drie kaarten beschikbaar, dus ben er snel bij!

Na de ontvangst komt Tim Senden, Teammanager Team LottoNL-Jumbo, vertellen over zijn rol binnen de ploeg en de ervaringen tijdens de Olympische Spelen. Ook kijkt Senden vooruit op het WK Allround.

Je kunt je vanaf nu aanmelden om met de BVVS mee te gaan naar het WK Allround! Elk BVVS-lid mag één introducee meenemen.

Datum
Zaterdag 10 maart

Programma
14.15 uur: ontvangst
14.30 uur: presentatie van Tim Senden, Teammanager Team LottoNL-Jumbo
15.30 uur: richting Olympisch Stadion
16.00 uur: start WK Allround

Plaats
Ontvangst:
Het Amsterdamse Proeflokaal Stadionplein 300, Amsterdam (tegenover het Olympisch Stadion)

WK Allround:
De Coolste Baan van Nederland Olympisch Stadion, Amsterdam

Inschrijven
Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl. Vermeld hierin jouw naam en werkgever. De kosten bedragen 25,- euro per persoon. Zowel de toegangskaart voor het WK Allround (reguliere prijs vanaf 45,- euro), als een drankje en borrelhapjes bij Het Amsterdamse Proeflokaal zijn hierbij inbegrepen.

Betalen 
De inschrijving is compleet als de betaling is voldaan naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS WK Allround.