Geslaagd bezoek aan WK Allround

De BVVS bezocht zaterdag 10 maart met veertig leden en introducees het WK Allround in Amsterdam. Voordat op de Coolste Baan van Nederland genoten werd van onder meer Sven Kramen, vertelde Tim Senden over zijn rol en ervaringen in het internationale topschaatsen.In Het Amsterdamse Proeflokaal, tegenover het Olympisch Stadion, vertelde Senden over zijn functie als Teammanager van Team LottoNL-Jumbo. Na de nodige vragen vanuit de veertig aanwezigen, kon er nog even geborreld worden voordat het WK Allround los barstte.

In het Olympisch Stadion werd genoten van onder meer de 500 meter voor heren, 1.500 meter voor dames en de 5.000 meter voor heren. Onder meer grootheden als Sven Kramer, Ireen Wüst en Patrick Roest kwamen in actie. Ondanks de nodige regen was het een geslaagd bezoek aan het WK Allround.