Update: Algemene Ledenvergadering

Woensdag 8 juni vond de jaarlijkse ALV plaats van onze vereniging. Dit jaar kreeg de vergadering echter een speciaal randje. Na maar liefst acht jaar neemt Martijn Musters afscheid als bestuurslid. Martijn heeft vele jaren de rol van secretaris binnen de club aangenomen en was voor velen een bekend gezicht binnen de vereniging. Hij zal het stokje overdragen aan Lars Hagen.

Daarnaast vonden wij het ook tijd worden dat Marion in het zonnetje werd gezet. Marion is reeds sinds 2005(!) bestuurslid van de vereniging en vertolkte daarin diverse rollen. Al deze jaren inzet waren voor ons meer dan genoeg redenen om haar Erelid te maken. Gelukkig heeft ze al aangegeven nog lang onderdeel te willen blijven van het bestuur en blijft ze de aankomende jaren nog met ons diverse evenementen voor jullie organiseren. 

Martijn bedankt, Marion gefeliciteerd en dank namens ons allen én Lars welkom bij de club!

Afscheid Martijn Musters (Links: Bas te Loo & rechts: Martijn Musters)
Marion de Cocq benoemd als erelid BVVS!