NATHAN VOET WINNAAR SPECO-AWARD

Nathan Voet is winnaar geworden van de SPECO-Award van de afstudeerlichting juli 2021. De SPECO-Award is een onderscheiding van de Businessclub Vrienden Van SPECO (BVVS) voor de beste afstudeerscriptie in een sportomgeving voor de opleidingen SPECO Sportmarketing, SPECO Sportcommunicatie en de Johan Cruyff Academy.

Dit jaar waren er vijftien genomineerden die een scriptie schreven die werd beoordeeld met een 8,0 of hoger. Uit deze scripties werd door de jury een top zes geselecteerd. Deze bestond uit Nena Hopmans (Kingstalent), Sem Visser (PSV), Aniek van Iwaarden (KNVB), Ruben Brugmans (KNVB), Matty van Gastel (KNAF) en Nathan Voet (FC Utrecht).

Nathan Voet schreef een scriptie in opdracht van FC Utrecht over de wijze waarop FC  Utrecht haar kernwaarden volledig en functioneel kon doorvoeren binnen de organisatie. Daarbij zijn in de onderzoeksfase alle relevante interne stakeholders meegenomen en zijn toonaangevende internationale BVO’s op dit gebied zeer gedegen doorgelicht. 

Nathan heeft de opdracht vanuit het communicatie domein naar een strategisch organisatie advies gebracht. Dit getuigt van organisatie sensitiviteit in zijn rol als consultant. Het advies plan is van grote waarde voor FC Utrecht. De algemeen directeur van FC Utrecht  zei daarover het volgende  “ik ben hier al jaren mee bezig , dit verhaal is een eyeopener voor mij om op door te bouwen”       

De waarde van dit onderzoek en advies bleek ook uit de woorden van de extern gecommitteerde bij het afstuderen: “van alle BVO gerelateerde scripties die ik in al de jaren heb gelezen staat deze met stip op 1”. Diepe buiging van de jury Nathan, je bent een terechte winnaar.