Marketing specialist KNRB

Wil je werken in een sportieve omgeving aan de prachtige Bosbaan waar topprestaties en werkplezier samen komen onder één dak? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond!

Vandaag de dag zijn er ruim 35.000 roeiers bij ons aangesloten. De KNRB is een gezonde sportorganisatie met als missie het bevorderen van de roeisport. De roeibond is hét overkoepelend orgaan van de roeisport en richt zich op verenigingen, commerciële partners, toproeiers en recreatieve roeiers. Steeds meer mensen in Nederland ontdekken de roeisport en onze toproeiers behoren tot de wereldtop.

Jouw doel

Als marketing specialist vertaal je de door jouw gemaakte marketingstrategie naar marketingcampagnes, met als doel het roeien beter te positioneren. Daarnaast doe je graag onderzoek en zet je deze informatie in om de producten en diensten van de KNRB beter te vermarkten. Samen met jouw collega’s zorg je er voor dat kansen omgezet worden in concrete acties zodat jullie gestelde doelen worden overtroffen.

Over jou

Je hebt drie tot vijf jaar relevante kennis opgedaan in een soortgelijke functie. Je ziet het als een sport om social campagnes door middel van paid advertising op te zetten en te laten scoren. Daarnaast vind je het leuk om te bouwen aan de fan-datastrategie met behulp van ons customer data platform. Tot slot weet jij als sport-fan dat de mooiste prestaties (en dus ook die van jou) soms in het weekend of ’s avonds geleverd (moeten) worden.

Link om te solliciteren:

https://knrb.homerun.co/marketing-specialist/nl