Ben jij assertief, zie jij wat er moet gebeuren en handel je hier ook naar, ben je niet bang om de telefoon te pakken en wil je graag jezelf ontwikkelen in een professionele en commerciële organisatie? Heb je daarnaast ook nog eens affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Lees dan snel verder!

Wat ga je als Inside Sales Cloud bij Copaco doen?

In deze Inside Sales Cloud positie val je onder de business unit Software Solutions Group. Het portfolio van deze business unit is enorm en bestaat uit een ruim assortiment aan unieke software producten op basis waarvan onze klanten slimme oplossingen maken. Wij lopen voorop in nieuwe ontwikkelingen. Deze innovatieve werkwijze heeft er mede voor gezorgd dat wij wederom zijn uitgeroepen tot de beste Cloud Distributeur van het jaar. Iets om trots op te zijn!

Als Inside Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor de (bestaande) partners, onderhoud je het klantencontact, breid je deze klantencontacten waar mogelijk uit en ga je actief op zoek naar nieuwe relaties. Naast het schakelen met onze relaties heb je ook veelvuldig contact met onze Accountmanagers en Vendoren (de fabrikanten).

Je hoofdtaken bestaan uit het adviseren met betrekking tot oplossingen, de daarbij behorende licentie en het opstellen en begeleiden van offertes, relatiebeheer en acquisitie. Je bent goed in staat de “Vraag achter de vraag” naar voren te halen en daardoor kundig advies te geven aan de partners van Copaco ten aanzien van bijvoorbeeld software licenties. Ook ga je incidenteel deelnemen aan events waar Copaco aanwezig is.

Wie ben je?

We zoeken voor deze functie een echte zelfstarter. Uiteraard kun je altijd terugvallen op jouw collega’s, maar je weet vanaf het begin zelf je werk in te richten en de juiste prioriteiten te stellen. Ook ben je nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Je werkt graag samen, bent collegiaal en zeer klantgericht. Dat wil zeggen dat zowel je directe collega’s altijd bij je aan kunnen kloppen en je ook alles opzij zet om de klant zo goed mogelijk te helpen. Tot slot beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Overige harde eisen zijn:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur een commerciële richting;
 • Affiniteit met een commerciële organisatie;
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift;
 • Je hebt een professioneel en representatief voorkomen;
 • De Engelse taal begrijpend lezen en schrijven is voor jouw geen probleem.

Wij bieden

  • Een afwisselende positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Aantrekkelijke provisieregeling;
  • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling;
  • 28 vakantiedagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis);
  • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling;
  • Gebruik maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets;
  • Werken bij een werkgever die je alle ruimte geeft voor je eigen ontwikkeling.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

Over Copaco

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 450 collega’s leveren we topmerken en clouddiensten aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

Copaco Nederland is dé total knowledge en fulfillment partner in Nederland. Copaco Nederland beschikt over een uitgebreid portfolio van producten en diensten om complete end-to-end oplossingen te bieden. Copaco’s klantenset bestaat uit wederverkopende partijen die deze technologieën en producten ombouwen tot eindproducten en diensten.

Als onze nieuwe collega kun je je vinden in de volgende waarden: de klant staat voorop, we zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. De medewerkers van Copaco maken op alle vlakken het verschil. Interne groei behoort zeker tot de mogelijkheden en we stimuleren persoonlijke ontwikkeling.

Heb jij interesse?

Laat ons dat weten en kom eens kennismaken! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ike Erades, Corporate Recruiter, via T: +31 (0)40 2 306 272.

Junior Sales Consultant

Functie omschrijving

Als Junior Sales Consultant bij deze club fungeer je als adviseur van je klantrelaties met betrekking tot het vinden van de juiste IT talenten. Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en aanvragen binnen de IT, tot en met het hunten van de perfecte kandidaat. Je doet dit doormiddel van telefonische acquisitie en gaat als adviseur in gesprek met prospects en klanten, met als doel de klant te overtuigen dat jij degene bent die hen van de juiste oplossing kan voorzien.

Functie eisen

• 1 tot 2 jaar sales ervaring
• Jonge, gedreven en flexibel salestalent
• Sterke communicatieve vaardigheden
• 100% doorzettingsvermogen en om kunnen gaan met tegenslagen
• Open houding, ondanks ervaring de wil om bij te leren
• Woonachtig in omgeving Den Bosch
• Sociaal, ambitieus en representatief

Bedrijfsprofiel

Onze klantrelatie is een IT Recruitment Bureau en is een succesvolle bemiddelaar van IT Specialisten.
Deze vestiging in Den Bosch houdt zich bezig met het bemiddelen van diverse IT functies bij zowel klanten als potentiele klanten. Door de sterke groei van deze vestiging zijn wij opzoek naar Junior Sales Consultants die hier onderdeel vanuit willen maken.Binnen deze club heerst er een informele sfeer met een professionele houding, zo word er gewerkt en loopt iedereen er professioneel bij in pak en dames in een tenue de ville. Bij het behalen van targets binnen de organisatie zijn; etentjes, drankjes en zelfs tripjes naar het buitenland een leuke bijkomstigheid.

Arbeidsvoorwaarden

• Een marktconform salaris met een aantrekkelijk bonussysteem
• Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen
• Je komt terecht in een hecht team met een informele bedrijfscultuur
• Bij het behalen van targets word je beloond met etentjes en bedrijfsuitjes naar het buitenland

Locatie

Den Bosch

Contactpersoon

Sanne van Paassen