Vacatures

In samenwerking met SportNetwerk en SportScoutz hebben we diverse functies open staan die we nu exclusief bij onze leden kunnen uitzetten. Het zijn bestaande functies waar de werkgever niet altijd met naam en toenaam over wil communiceren. Sommigen van hen zijn zelf ook aan het zoeken en daarom is het zaak dat als je interesse hebt, dat je snel een goede cv stuurt naar Sander Fonville op sander@sportscoutz.nl. Het zijn functies voor mensen met maximaal 4 jaar werkervaring. Dus kom je net van de opleiding of ben je toe aan je volgende carrière, lees dan de vacatureomschrijvingen goed door.

Sportmarketeer

Ook zijn we op zoek naar Sportmarketeers in het zuiden en in het westen van NL. Van strategie en conceptontwikkeling tot project & event management. Van het ontwikkelen van een activatieplan tot begeleiden en uitvoeren van digitale activaties. Je krijgt een brede opleiding waarmee jij jouw passie en talenten binnen sportmarketing verder kan ontdekken en vorm kan geven.

Onze opdrachtgevers leiden talenten graag op tot echte toppers. Heb jij een neusje voor sportmarketing trends, ben jij  super sociaal, kneiter creatief, een doorzetter en een echte teamplayer?

Digital Sportmarketeer

Ben jij een ambitieuze marketeer met digitale skills die graag in een sportomgeving wilt werken? Zeggen de woorden (big) data, e-mailmarketing, social media, machine learning, marketing automation, artificial intelligence en chatbots jou wat en is digital marketing jouw passie? Wij zijn voor diverse opdrachtgevers op zoek naar digitaal talent. Samen met het team help jij bij het bedenken en opzetten van gepersonaliseerde marketing campagnes. Je bent geschikt voor deze functie als je over goede digitale basisvaardigheden beschikt met interesse in data, personalisatie en marketing automation.

Retail Project medewerker

Voor een opdrachtgever in de sportretail zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor retail, voetbal en hardlopen. Het is de bedoeling dat je producttrainingen geeft aan retailers en het verkoopteam. Daarnaast moet je de community activeren en zorgen dat alles bijdraagt bij de verkoop van het product. Ben je op zoek naar een baan waar sales, marketing en training bij elkaar komen, dan is dit mogelijk wat voor jou. Je rijdt jouw regio door en mag een top retail merk vertegenwoordigen. Een super startersbaan met doorgroei mogelijkheden.

Projectmanager

Voor een opdrachtgever in het midden van het land zijn we op zoek naar een Projectmanager. Als Projectmanager ben je de schakel in de voorbereiding voor de evenementen. Je onderhoudt daarbij gestructureerd en regelmatig contact met de accountmanagers, organisaties van evenementen en timers. En dit alles met één overkoepelend doel: het verbeteren van de merkbeleving van de betrokken partners of van het evenement zelf, in lijn met de vooraf gestelde doelstellingen.

JUNIOR TRAVEL CONSULTANT (TRAINEESHIP MET UITZICHT OP BAAN)

Na de overname door sportevenementenbureau The Organizing Connection blijft TennisEvents doorgroeien. Voor het label Tennisreis.nl zijn wij op zoek naar een Trainee (m/v) bij wie het draait om tennis, reizen en nog eens reizen. Kortom: jij bent een gastvrije personality met spirit. Stroopt je mouwen op en denkt in oplossingen. Neemt gemakkelijk initiatief. Stelt de juiste prioriteiten. Je bent ambitieus en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Als Trainee krijg je vanaf het begin de kans je in de praktijk te ontwikkelen met bijbehorende verantwoordelijkheden. Bij goed functioneren ligt er na 6 maanden een contract voor een baan voor je klaar. Mooie deal, toch?

Functie-inhoud:

– eerste aanspreekpunt voor tennisreis.nl via mail en telefoon
– het verwerken van boekingen
– administratieve taken; zoals het maken van facturen, voorraden in systeem zetten en bijhouden
– promotionele activiteiten; zoals het opzetten van diverse mailings en het inzetten van Social Media
– het schrijven van teksten voor op de website en deze up-to-date houden
– inkoop nieuwe tennisreizen en bestemmingen
– het verzorgen van reisbescheiden & materialen voor de tennisreizen
– contact met de leraren en deze inplannen op reizen/kampen
– nooddienst in weekenden

Profiel:
– Goede communicatieve vaardigheden
– Dienstverlenende instelling
– Verantwoordelijkheidsgevoel en zeer accuraat
– Affiniteit met sport, liefst tennis
– Woonachtig in straal van 50 km binnen Epe
– in bezit van eigen vervoer

Heb je interesse in een van deze jobs. Stuur je CV per e-mail naar sander@sportscoutz.nl t.a.v Sander Fonville en geef aan welke functie bij je past. Het liefst zo snel mogelijk, want functies kunnen in de tussentijd vervuld worden. De uiterlijke deadline is 27 januari. Na je sollicitatie wordt er contact met je opgenomen en wordt je profiel besproken en de opdrachtgever genoemd. In overleg wordt dan gekeken of je wordt voorgesteld aan de werkgevers.