Word jij de nieuwe trainee bij Negen?

Ben jij pas afgestudeerd en die frisse spelbepaler die we zoeken? Vanuit het unieke SX in Eindhoven komt bij Negen jouw carrière in beweging. We zijn op zoek naar een enthousiaste trainee, dus kom maar op met jouw originele sollicitatie!

Wie zoeken we?

Negen zoekt een frisse spelbepalers, die samen met het team van Negen aan de slag wil in een inspirerende omgeving. Je krijgt de kans mensen in heel Nederland in beweging te brengen. Je maakt deel uit van onze projectteams. Wij werken daarin vanuit meerdere disciplines aan projecten; optimale kruisbestuiving dus! We bieden afwisselende werkzaamheden, zoals het voorbereiden van overleggen, het maken van presentaties, het uitzoeken van informatie, het uitwerken van ideeën etc. Je hebt de ‘eigenzinnige’ eigenschap om je eigen mening te vormen. Met jouw frisse blik kun je ons helpen nog meer te scoren. Je bent flexibel en voelt je verantwoordelijk om taken goed uit te voeren. Je legt gemakkelijk contacten en kunt goed samenwerken met anderen. Het traineeship start vanaf januari 2018 of eerder als dat kan.

Wat moet je doen?

Ben jij die frisse spelbepaler die wij zoeken en heb je een passie voor sport en bewegen? Stuur dan je CV en laat ons weten waarom deze baan op jouw lijf geschreven staat! Je mag zelf de manier kiezen om jouw  motivatie met ons te delen.

Doe dit uiterlijk 28 september via info@negen.nl.

Kom naar de selectiedag

Als je wordt geselecteerd, mag je komen pitchen op donderdag 12 oktober. Tijdens deze
selectiedag ga je alleen én samen met de andere kandidaten aan de slag om ons te laten zien,
waarom jij de spelbepaler bent die we zoeken.

Negen, spelbepalers in beweging
Wij geloven in de kracht van sport en bewegen. Sport brengt energie, trots én geluk. Dichtbij de mensen en op een eigenzinnige manier bouwen we aan een actieve en gelukkige samenleving. We stimuleren vernieuwing, met sport als ideale inspiratiebron. Dat doen we met een team van lokale spelbepalers. Een team van gemeente, ondernemers, verenigingen en inwoners. Samen werken we aan een lokale beweging, in de vorm van vernieuwend beleid, creatieve beweegconcepten of inspirerende sportactivatie. Voor inspiratie en informatie: www.negen.nl.