Betalingscondities BVVS lidmaatschap

Wanneer je lid wordt van de BVVS ga je akkoord met de betalingscondities. Je verleent hierbij tot (schriftelijke) wederopzegging een machtiging aan de penningmeester van businessclub ‘Vrienden van Speco’ om van jouw giro/bankrekening automatisch de jaarlijkse contributie af te schrijven. Afschrijving kan enkel automatisch worden gedaan. De kosten per lid zijn, tenzij anders aangegeven:

·        Regulier lidmaatschap: € 16,00 per jaar

·        Bijzondere leden: € 11, per jaar

·        Aspirant leden: € 7,00 per jaar

Een aspirant lidmaatschap is enkel voor 4e jaars SPECO studenten en wordt na afstuderen automatisch omgezet naar een regulier lidmaatschap.

Bij inschrijving in de tweede helft van het verenigingsjaar geldt eenmalig – dus voor dat verenigingsjaar – een contributie van de helft van het jaarbedrag. Heb je een aspirant Lidmaatschap? Dan wordt deze automatisch omgezet in een Regulier Lidmaatschap als je afstudeert.

Wanneer je lid wordt en akkoord gaat met de betalingscondities, ga je akkoord met deze regeling en met het feit dat de door jou versterkte gegevens worden opgeslagen, welke worden gebruikt ten behoeve van je lidmaatschap. Gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en niet anders worden gebruikt dan voor verenigingsdoeleinden.