Jaarlijkse BVVS Sportquiz

De afgelopen maanden waren uitdagend en ook de tweede golf van het coronavirus grijpt iedereen aan. Net als jullie balen wij er ook van dat de maatregelen weer aangescherpt zijn, zeker met de jaarlijkse BVVS Sportquiz in het vooruitzicht. De komende weken moeten we het dus thuis weer extra leuk maken. Houd om te beginnen daarom donderdagavond 19 november vrij in je agenda. 

Op 19 november is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse BVVS Sportquiz. Via deze weg nodigen we je graag uit en vind je informatie over het programma en de aanmeldprocedure. Net als de Sportquiz van afgelopen mei vindt deze editie online plaats. Dit keer strijden we echter voor de felbegeerde BVVS Sportquiz wisselbokaal. Deelname aan de BVVS Sportquiz is gratis en daarnaast de perfecte mogelijkheid om (oud)studiegenoten weer eens te zien en te spreken én je sport(marketing) kennis te testen.

Vorig jaar gingen Eefje Janus en Kees Visser er met de winst vandoor. Ze waren in de finale net iets te sterk voor Niels van den Berg en Nick Doup. Het duo Lars Hagen en Hugo Gruijters werd derde. 

Programma online BVVS Sportquiz – donderdag 19 november
19.50 uur: Aanwezig in de online omgeving 
20.00 uur: Start online BVVS Sportquiz
21.30 uur: Verwachte prijsuitreiking

Inschrijven
Doe jij mee samen met jouw vaste quiz-compagnon? Meld je individueel aan via het inschrijfformulier en strijd om de felbegeerde BVVS Sportquiz wisselbokaal. Aanmelden kan tot en met maandag 16 november. Meer informatie ontvang je in aanloop naar 19 november. 

Dus trommel al jouw (oud-)studiegenoten op en ga de strijd aan om de enige echte BVVS Sportquiz Bokaal. Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar activiteiten@bvvs.nl.  

Tot 19 november!

Met sportieve groet, 

Bestuur BVVS