Oproep SPECO: gastsprekers gezocht

Wil jij als BVVS-lid je ervaringen uit het werkveld delen met SPECO-studenten? Geef je dan nu op!

Inspireren

SPECO nodigt BVVS-leden uit om op vrijdagmiddag 9 oktober in een ronde-tafel-setting ervaringen te delen met vierdejaars SPECO-studenten. Wil jij komen vertellen over je ervaringen, om de studenten wegwijs te maken in de sportwereld? Je kan je interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar SPECO-docent Marion de Cocq: m.decocq@fontys.nl

Ervaringen uit de praktijk

De studenten maken in elke periode op verschillende manieren kennis met de arbeidsmarkt. Toch hebben ze nog niet altijd een compleet beeld van de werkzaamheden, taken, verantwoordelijkheden en benodigde kennis en vaardigheden die horen bij de uiteenlopende functies in de wereld van de sport. Uit evaluaties blijkt dat studenten het waarderen als mensen uit de praktijk hun ervaringen komen delen. Om de studenten een beter beeld te laten krijgen wat de sportwereld te bieden heeft, hopen we dat jij de studenten wilt inspireren!

Informatie

  • Datum: vrijdag 9 oktober
  • Locatie: Fontys Economische Hogeschool Tilburg (bij voorkeur op locatie, maar mocht Corona roet in het eten gooien dan gaan we online)
  • Drie sessies van 45 minuten, waarin 8 studenten met 2 alumni om tafel zitten
  • Lunch of borrel met alumni en docenten personal branding (onder voorbehoud)
  • Als je graag wil bijdragen kan je je interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar SPECO-docent Marion de Cocq: m.decocq@fontys.nl