POTENTIAL STORE LEADER

Ben jij onze nieuwe future store leader (Winkeldirecteur)? Bij Decathlon Tilburg zoeken we sportieve, ambitieuze collega’s die tijdens hun carrière niet willen stilzitten, maar willen doorgroeien. Wij bieden een trainee ship om jezelf te ontwikkelen tot de leider van één van onze vestigingen in Nederland.

OVER DE FUNCTIE

In de winkel krijg je eerst te maken met de basis van ons bedrijf en maak je deel uit van één van de teams op de vloer. Daarnaast krijg je als sport leader de leiding over jouw sport en ben je daar commercieel verantwoordelijk voor. Wil jij bijvoorbeeld in de regio meer tennissers bereiken, ga je gang! Organiseer evenementen, ga samenwerkingen aan en zorg voor het beste lokale aanbod voor deze sporters.

Wanneer je vooruitgang boekt en groeipotentie toont, kun je meer verantwoordelijkheid krijgen binnen je eigen winkel of één van onze andere vestigingen. Wil jij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid, het onderhoud of de klanttevredenheid van de totale winkel: dat kan! Uiteindelijk is het aan jou om je op zo veel mogelijk vlakken te ontwikkelen, zodat je uiteindelijk als store leader aan de slag kan in één van onze winkels.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een helder toekomstig doorgroei traject
 • Een ruim aanbod aan interne trainingen
 • Een coach waarmee je aan je persoonlijke ontwikkelingen werkt
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden (>300 verschillende functies)
 • Een informele maar professionele werkomgeving waar sport en vergaderen hand in hand gaan
 • Reiskostenvergoeding en verhuisvergoeding
 • 25% korting op producten van Decathlon-merken

WE ZOEKEN IEMAND MET DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN:

 • Sportief: het doel is dat jij je passie voor sport deelt met collega’s en sporters
 • Doener: jij durft beslissingen te nemen en hebt lef buiten bestaande grenzen te denken
 • Verantwoordelijk: we zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar er juist op zoek naar zijn
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel
 • Creatief: je kan bestaande procedures en routines doorbreken door anders te denken
 • Team player: succes komt niet vanzelf en samen bereik je meer dan alleen, dus je weet hoe je met een team samenwerkt

PRAKTISCHE ZAKEN

 • Je werkt tenminste één weekend dag per week
 • Je bent in het bezit van een HBO- of universitaire diploma
 • Je bent op termijn bereid om te verhuizen richting een andere Decathlon-winkel

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sport retailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Iedere medewerker sport, wil zijn of haar passie voor die sport delen en is ambassadeur van onze sportartikelen. Daarnaast neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in het nemen van zelfstandige beslissingen en de gevolgen hiervan. Mede hierdoor zien we mensen groeien.

We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!