Businessclub Vrienden Van SPECO

Tonny Pijnappels winnaar SPECO-Award


Tonny Pijnappels is winnaar geworden van de SPECO-Award van de afstudeerlichting juli 2016. De SPECO-Award is een onderscheiding van de Businessclub Vrienden Van SPECO (BVVS) voor de beste SPECO-afstudeerscriptie in een sportomgeving.


Tonny Pijnappels heeft onderzoek gedaan naar de identiteit en het imago van NEC onder zakelijke relaties. Door een mooi toegepaste GAP analyse komt hij tot de juiste aanbevelingen waar een BVO als NEC zeer zeker zijn voordeel mee kan doen.


Andere genomineerden voor de SPECO-Award waren Silke Sikkema (PRISM), Daaf Koemans (BORN Sportvoeding), Martijn Vissers (PSV), Joey Struijs (SCOPE Cycling), Jordi Boekesteijn (gemeente Horst aan de Maas) en Demi Hermans (gemeente Roosendaal).


De SPECO-Award werd vrijdag 16 september uitgereikt door Marije de Gruijter, bestuurslid van de BVVS, tijdens de diploma-uitreiking van SPECO-afgestudeerden in het Willem II stadion in Tilburg.


Deze scripties zijn door de jury beoordeeld op een vijftal criteria: relevantie van het onderzoek; mate van marktgerichtheid; impact voor de sportwereld; mate van originaliteit; praktisch nut van de aanbevelingen. De jury werd gevormd door René Foolen, Robert Kok en Martijn Musters.


De Businessclub Vrienden Van SPECO (BVVS) is het afgestudeerdennetwerk van de opleidingen SPECO, Sport & Marketing/Management, SPECO, Sport & Media en de Johan Cruyff University Tilburg. Deze opleidingen vormen onderdeel van de Fontys Economische Hogeschool Tilburg (FEHT).


Contact:        
Businessclub  ‘Vrienden Van SPECO’ (BVVS)
t.a.v.  het secretariaat (M. Musters)   
Postbus 90903, 5000 GD Tilburg
Tel. 08850-83284, info@bvvs.nl
W: www.bvvs.nl
T: www.twitter.com/bvvs  

Partners van BVVS

Sport-Netwerk.nl
Carrièreplatform voor sportprofessionals