Businessclub Vrienden Van SPECO

BVVS Sportquiz: vrijdag 4 november


De BVVS Sportquiz wordt op vrijdag 4 november gepresenteerd door Frank Evenblij. Frank is onder andere bekend als één van de jakhalzen uit De Wereld Draait Door en presentator van het televisieprogramma Bureau Sport. Daarnaast is hij fanatiek Willem II supporter en nauw betrokken bij de Tilburgse club.

De BVVS Sportquiz wordt dit jaar weer georganiseerd in Café Bakker, aan de Korte Heuvel (Heuvel 44-45) in Tilburg. Voorafgaand aan de quiz is het mogelijk om vanaf 18.30 uur gezamenlijk een hapje te eten tijdens een gezellige Winter BBQ. De bijdrage hiervoor bedraagt 12,50 euro.


De basis van de quiz blijft dezelfde als voorgaande jaren. Teams van 2 personen strijden om de felbegeerde titel voor de Sportkenners van het jaar. Invités zijn van harte welkom, zolang ieder team vertegenwoordigd wordt door minimaal 1 BVVS-lid. De quiz start om 20.00 uur en omstreeks 22.30 uur wordt in de finale gestreden om de titel.


Planning avond

18.30 uur  Winter BBQ
20.00 uur  Aanvang BVVS Sportquiz
22.30 uur  Finale BVVS Sportquiz


Dus denk jij de sportkenner te zijn? En heb je zin in een gezellige avond? Houd dan vrijdagavond 4 november vrij in je agenda en geef jouw team uiterlijk maandag 31 oktober op. Inschrijven kan via deze link: https://goo.gl/forms/9LAzFqOUKy8WyfgA3


Geef hierbij ook aan of je mee wilt eten. De bijdrage voor deelname aan de quiz bedraagt €10,- per koppel. Dit is inclusief vier consumpties.

Graag de bijdrage per koppel voor deze activiteit over maken naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS Sportquiz november 2016.


Inschrijving en betaling dienen uiterlijk te geschieden op maandag 31 oktober. Na inschrijving en betaling ontvang je per e-mail een bevestiging. Als op maandag 31 oktober je betaling niet binnen is vervalt je inschrijving. Restitutie is niet mogelijk!

Partners van BVVS

Sport-Netwerk.nl
Carrièreplatform voor sportprofessionals